Näin ilmoitat tapahtumasta

Tervetuloa ilmoittamaan tapahtumastasi Rompetorilla!

Sivustollamme voit ilmoittaa tapahtumastasi helposti ja saada roppakaupalla näkyvyttä. Sivustomme kerää kuukausittain kymmeniä tuhansia kävijöitä! Rompetori.info kerää yhteen kaikki ajoneuvoharrastajat, keräilijät, myyjät sekä ostajat että tapahtumanjärjestäjät.

Perusilmoitus on maksuton ja se sisältää tapahtumasi perustiedot. Valitsemalla Premium-ilmoituksen (avajaistarjouksena 9,90 eur sis.alv 24%) saat ladattua ilmoitukseesi mm. kuvia, karttalinkin ja tiedot tapahtumasi oheispalveluista.

1. Luo käyttäjätili

Jos sinulla ei ole vielä meille käyttäjätiliä, luot sen tapahtumailmoittamisen yhteydessä (seuraava vaihe). Oma tili mahdollistaa ilmoituksen muokkaamisen jälkikäteen sekä vanhojen ilmoitusten arkistoimisen. Jos omistat jo käyttäjätilin, aloitat ilmoittamisen kirjautumalla sisään tilille.

2. Lisää tapahtuma

Seuraavaksi voit aloittaa tapahtumailmoituksen täyttämisen. Voit valita joko Premium-ilmoituksen tai maksuttoman ilmoituksen. Yksittäisen tapahtuman kesto voi olla korkeintaan neljä päivää.

Premium-ilmoitus

Premium-ilmoittajana voit lisätä tapahtumaasi valokuvia, oheispalvelut, pitkän kuvaustekstin (1000 merkkiä) ja linkin tapahtuman kotisivuille. Lisäksi tapahtumasivulla on kartta tapahtumaasi. Premium-ilmoituksen hinta sivustomme avajaistarjouksena on 9,90 eur sis alv.24% 30.8.2024 asti.

Maksuton ilmoitus (perusilmoitus)

Maksuttomaan ilmoitukseen sisältyvät tapahtuman nimi, osoite, ajankohta, kategoria sekä lyhyt kuvausteksti (max.200 merkkiä).

3. Ilmoituksen tarkastus ja julkaisu

Kun olet tarkastanut sekä hyväksynyt ilmoituksesi, niin se julkaistaan automaattisesti. Ilmoituksesi poistuu tapahtumat –osiosta kun tapahtuma on ohi.