Uudistettu Rompetori.info sivusto avattu!

Julkaistu 4.4.2024

Tervetuloa uudistetulle rompetori.info sivulle!

Suomi on satojen rompetorien aarreaitta ja me keräämme yhteen niin keräily-, antiikki- ja kirpputoritapahtumat kuin niistä kiinnostuneet keräilijät ja harrastajat. Sivustollemme on laaja kattaus tapahtumia, olitpa kiinnostunut mopoista, autoista, muumimukeista tai vinyylilevyistä.

Uudessa sivustomme tärkein toiminto on vanhan sivustomme tapaan tapahtumailmoitukset. Meiltä saat helposti tiedot sinua kiinnostavista tapahtumista ja tapahtumien etsiminen on tehty helposti uusilla sivuillamme.

Huom! Jos olit rekisteröitynyt tapahtumailmoittaja vanhoilla sivuilla, lue tämä info!

Tapahtumaimoituksia voi jättää edelleen maksutta. Uutena ominaisuutena tapahtumailmoituksissa on mahdollisuus jättää aiempaa monipuolisemmin tietoa kiinnostuneille kävijöille maksua vastaan. Erona maksullisen ja maksuttoman ilmoituksen välillä on siis tapahtumasivun sisältämä tietomäärä.

Uudistuksen myötä koko sivuston ja erityisesti tapahtumasivujen ja tapahtumien selailun käyttäjäystävällisyyttä on parannettu. Tavoitteena on, että tapahtumailmoituksesta saa kaiken tarvitsemansa tiedon majoituksista pysäköintiin.

Uudessä sivustossa on myös monipuolisemmat mahdollisuudet mainostaa. Mainostajana voit valita mainoksellesi näkyvyyden koko sivustolla tai vain tietyn tapahtuma-ilmoituksen yhteydessä. Mainoksen varaus ja maksu hoituu helposti sivustollamme.


Viimeisimmät artikkelit

11.4.2024

Info rekisteröityneille tapahtumailmoittajille

Jos sinulla oli käyttäjätunnukset vanhalle sivustolle, saat tilisi ja tapahtumailmoituksesi hallintaasi uusilla sivuilla päivittämällä salasanasi. Toimi näin: Mene kirjautumissivulle Oma…

4.4.2024

Näin lisäät tapahtumasi Rompetori.info sivulle!

Tapahtuman lisääminen sivuille on helppoa. Tässä ohjeet: Valitse sivun valikosta Lisää tapahtuma. Etene ohjeiden mukaan. Voit valita joko maksuttoman perusilmoituksen tai…